Hartendames

Amorosas

Strooien lustig met complimenten en brengen een ode aan de liefde!
Amorosa

Onze enthousiaste Amorosa’s zijn multi inzetbaar; zij bedanken en feliciteren, fungeren als ijsbrekers en sfeermakers. Mooie verrhalen vertellen ze graag door. Thema van de act is dan ook liefde en geluk.

Ze waarderen & complimenteren en delen gelukspakketjes uit! De Amorosa’s zijn dus van alle markten thuis en op 1001 manieren in te zetten. Als complimenten act, met liefdespost of…. een gezongen ode! Altijd met liefde voor het leven.

De Amorosa’s strooien kwistig met complimenten. Welgemeende woorden van waardering. Handgeschreven boodschappen op maat. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft. Overal waar De Amorosa’s zijn, gebeurt iets wonderlijks. Welke verrassing hangt u boven het hoofd? Dat varieert. De Amorosa’s zijn overal voor in!

Op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een met aandacht, handgeschreven boodschap door de Amorosa’s óf door het aanwezige publiek aan elkaar. Dat zorgt voor verbinding en ontroerende momenten. Een gezongen ode want de Amorosa’s kunnen ook goed zingen. En weten iedereen in het hart te raken!

Zie hier al onze Amorosas projecten!

Amorosas

Amorosas
Amorosas flaneren in Apeldoorn.

Koning voor een dag!

Koning voor een dag!
Voor dit project gingen De Hartendames met de rijdende troon de wijken van Eindhoven in, op zoek naar de koningen en koninginnen van de straat/ de wijk/ de stad.

Ergon Got Talent

Ergon Got Talent
De medewerkers op het grote Ergon feest vol in de spotlight zetten

Wensdames brengen wensen voor de buurt

Wensdames brengen wensen voor de buurt
De Hartendames gingen als Wensdames door de wijken van Eindhoven om wensen op te halen én te brengen!