Hartendames

april 16, 2023

Ergon Got Talent

in samenwerking met Ergon
De medewerkers op het grote Ergon feest vol in de spotlight zetten

De opdracht

De medewerkers op het grote Ergon feest vol in de spotlight zetten, Thema van het feest is Ergon's got Talent. Een avond vol glamour, glitter, waardoor ze zich een ster voelen!

De Beleving

Wat hebben we daarvoor gedaan? Met de organisatie hebben we mee gedacht over het concept en hoe we de werknemers kunnen laten 'shinen'. De aanwezigheid van de Hartendames brachten extra glam en glitter aan het feest. Bij binnenkomst werden de sterren van de avond welkom geheten en kregen ze een gouden hart met een mooi passend talent opgeplakt. Daarna passeerden ze de paparazzi bij de Red Carpet en de Wall of Fame, waar ze op de plaat werden gezet én een mooi compliment kregen. Tijdens het feest zelf hebben de Talent scouts gesprekken gevoerd en nominaties opgehaald, maar ook zelf naar talenten gespeurd. Ondertussen vonden de Blind Auditions plaats in the Black Box. Zijn er glamour foto's genomen in de gouden foto booth. Miss Ergon liep in de sterren rok rond waar de namen op zijn geschreven van alle talenten.

Het Resultaat

De Hartendames brachten reuring en vrolijkheid. Een mooi feest kreeg met het totaalconcept nog meer cachet. En de werknemers voelden zich écht gezien!