Over Hartendames

Over Hartendames

De geboorte van de wandelende tafel

Het jaar 2000 was nog ver weg, toen Wanda"s creatieve dagdromen voor het eerst vorm kregen in een 'wandelende tafel'. Sindsdien maakt Hartendames naam en faam met dit bijzondere, zeg maar gerust unieke entertainment. De Koffiedames, Hemelse Dames of Miss Vynilla. Er zijn van allerlei Hartendames. Hun namen verklappen veel over hun karakters en kwaliteiten. Met als gemeenschappelijke noemer dat zij een warm hart hebben voor mensen. Zij leven en spelen vanuit oprechte verbondenheid. Wat zij geven en delen komt uit een groot en gul hart.

Wat Hartendames verstaat onder 'culinair entertainment'?

'De catering' en 'de artiesten'. In evenementenland worden ze vaak benaderd als twee afzonderlijke grootheden. Hartendames brengt deze werelden bijeen in culinair entertainment. De gedroomde symbiose tussen eten en drinken, tussen amusement en decoratie. Alle zintuigen worden in samenhang geprikkeld. Een voorbeeld? Signora Amorasa die pikante 'Hot Kisses' serveert en geluk in de liefde brengt. Of Kaatje en Keetje die de gasten laten smullen van een Edammertje en de 'Ik hou van Holland'-quiz speelt. Het gaat heerlijk samen. Noem het een totaalconcept. Noem het een ultieme kruisbestuiving of noem het hoe u wilt. Wij van Hartendames noemen het 'culinair entertainment'. Precies wat we bedoelen met 'entertainment dat loopt'.

Oog voor duurzaam

Hartendames hecht aan een respectvolle omgang met mens, dier en milieu. Zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit geven wij voorrang aan duurzame en biologische producten. Dit vormt ook het uitgangspunt bij de zorgvuldige selectie van onze leveranciers en partners, waaronder de cateraars waarmee Hartendames samenwerkt.