De Amorosas

De Amorosas

De Amorosas zijn op 1001 manieren in te zetten. Als culinaire, liefdespost, complimenten act of….
Altijd met liefde voor het leven!

Als Culinaire act

Doe hen een plezier en vraag hen het naadje van de kous over de liefde en culinair genieten. Overvloedig en uitbundig strooien zij hun culinaire (w)etenswaardigheden uit over iedereen die het horen wil. Een ware streling voor het oog. Ook zakelijk en promotioneel zijn de Signoras Amorosa van alle markten thuis. Tussen neus en lippen door spelen zij bezoekers informatie toe over de deelnemende ondernemers. Door hun luchtige en ludieke aanpak gaat het erin als koek…

Als Liefdespost act

Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. De Amorosas creëren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Zij zorgen er zelfs voor dat ze diezelfde dag nog wordt gepost!

Als Complimenten act

De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft.  Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Welke verrassing hangt u boven het hoofd? Dat varieert. De Amorosas zijn overal voor in!

Bel voor meer informatie en de mogelijkheden
06 – 54 74 06 18