Hemelse Dames
Breng klanten, collega’s en relaties in hoger sferen. Fantastische feestdagen?! Wie links en rechts al heeft geïnformeerd naar een originele manier om het jaar uit te luiden, kan opgelucht ademhalen. Kijk eens omhoog: alle zegen komt van boven! Hemelse Dames, daar raakt iederéén van in de wolken.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Hartelijk en oprecht wensen Hemelse Dames uw gasten de allerbeste wensen. Zij schenken bruisende en tintelende drankjes die de goede luim versterken. Serveren met zorg en liefde tongstrelende hapjes. Reken maar dat de stemming er snel in zit.
Geen statische act, maar een levendige en lichtvoetige combinatie van entertainment en
catering; dat is wat u met Hemelse Dames in huis haalt. Hemelse Dame zit op een ‘wolk’ en kan vrij door de ruimte ‘zweven’, met veel gevoel inspelend op de dynamiek van het gezelschap.

hartendames

Solo of duo. Zonder of met zang. Trek traditionele eindejaarsborrels naar een hoger plan. Waardeer nieuwjaarsrecepties op naar een beleving van de hemel op aarde. Prevel een schietgebedje en vraag om Hemelse Dames. Te boeken als solo of duo. Zonder of mét zang en muziek. Optioneel brengen Hemelse Dames de mooiste en warmste ‘christmas classics’ ten gehore, recht uit het hart gezongen, stemmig begeleid op de ukelele.

Hier in de zevende hemel
Wat willen we nog meer?
In de zevende zevende hemel
Komt het altijd weer op liefde neer
Het komt als altijd weer op liefde neer

Liedfragment uit: ‘Zevende Hemel’, Huub van der Lubbe / De Dijk

................................................................................................................................................................................................................................................

Vandaag de dag telt het repertoire van Hartendames maar liefst elf verschillende acts.
Bekijk en bewonder ze allemaal op: www.hartendames.nl

tekst: Marcel Lindic      fotografie: Hella Martens     visagie: Astrid Beaten      op de foto: Claire en Lieke
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@hartendames.