Hartendames, entertainment, acts & catering

Acts op maatVergroot met entertainment de vuurkracht van uw merk.
Verspreid "hot news" rond uw bedrijf of instelling. Laat uw boodschap als een lopend vuurtje rondgaan. Ontmoet de "brand acts" van Hartendames. Met live entertainment een hoogst originele manier de huisstijl van uw organisatie representeren.

Brand acts vergroten de vuurkracht van uw merk. Zet ze in als blikvanger op een beurspresentatie,een business event of een netwerkevenement. Gekoppeld aan een humor act of een interactief spel.

Laat een corporate entertainment act rondgaan tijdens een promotieactie, productintroductie en uw congres. Ideaal voor het vergaren van contactadressen en het uitdelen van samples en flyers.

Maak kennis met een uniek medium in klantbenadering. Bespreek een tafel met Hartendames om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen.Eindhovens 'boekenbal' BoekieFest in Natlab

De Boekenweek (12-20 maart) vormt al meer dan 80 jaar het literair hoogtepunt van het jaar. Eindhoven viert dit op 12 maart met de tweede editie van een Eindhovens ‘boekenbal’ dat gedoopt is tot ‘BoekieFest’. Een co-productie tussen Natlab, Van Piere en de Bibliotheek Eindhoven.
Het thema van deze boeken week was Duitsland. Hartendames heeft voor Van Piere Boekhandel een act op maat bedacht. Een 'geprinte jurk' op papier met bijpassende styling en een passende act.Een act op maat voor Holland Casino met als thema Appels!
Hartendames heeft een jurk ontworpen met bijpassend patroon, een bijpassende act en styling.
Wij houden van Holland!
Hartendames heeft een jurk ontworpen met een Hollands thema. Met een bijpassende act waarbij hollandse spelletjes worden gespeeld.
Jeunesse
Hartendames heeft een jurk aangepast aan de huisstijl van Jeunesse.


Hartendames   Strijp-S   Torenallee 26-28   55617 BD Eindhoven   T 040 2571475   M 06 54740618   info@hartendames.nl
Home acts food concepts