Hartendames, entertainment & catering.

Acts & EtenMet culinair entertainment presenteert Hartendames de gedroomde symbiose tussen eten en drinken, tussen amusement en decoratie. Alle zintuigen worden in samenhang geprikkeld. Culinair entertainment is inzetbaar als champagnebar, flanerend buffet, tafeldame, wandelende cocktailbar, verzin het maar.
Hemelse Dames
Breng klanten, collega’s en relaties in hoger sferen.
Fantastische feestdagen?! Wie links en rechts al heeft geïnformeerd naar een originele manier om het jaar uit te luiden, kan opgelucht ademhalen. Kijk eens omhoog: alle zegen komt van boven! Hemelse Dames, daar raakt iederéén van in de wolken.


      
Koffiedames
Voor een zuivere koffiebeleving!
Zo even een momentje voor jezelf. Geef je over aan de bedwelmende geur van vers gezette slow koffie. Verwen je smaakpapillen en laat je fantasie prikkelen met sterke koffieverhalen. De Koffiedames van Hartendames. Da's andere koffie. Een ware zuivere koffiebeleving, met liefde en aandacht gezet!


        
                    
Signora Amorosa
Hoe Signora Amorosa de liefde bevordert...
Signora Amorosa geeft advies over de liefde en schenkt zakjes vol geluk. Bovendien brengt zij de smaakpapillen in vervoering met haar tavola d'amore: Een wandelend buffet met vernuftig verborgen traktaties en hapjes die de liefde bevorderen. 

                   

Kaatje & Keetje
Ons hart klopt voor Holland.
Ze pakken uit met zoete en hartige lekkernijen waar ons landje om bekend staat. Maar de liefde gaat niet louter door de maag. Hoe is het eigenlijk gesteld met uw parate kennis van Nederland?

             

Les Deux Josephines
Een act om 'U' tegen te zeggen.
Zij schenken een Franse champagne, een Italiaanse spumante, een Duitse sekt of een Spaanse cava. Zolang het maar bruist, bubbelt en tintelt. En om het feest voor de smaakpapillen compleet te maken serveren de dames overheerlijke amuses met vis. Maar denk eraan: pink omhoog.                   

Fabiola's Culinette
Natuurlijk genieten.
Overal waar Fabiola's Culinette verschijnt, beginnen mensen spontaan te watertanden. Door de heerlijke geuren die opstijgen uit haar soepterrines, maar ook door de verleidelijke aanblik van haar groentesalades, fruitsalades en smoothies van verse vruchten.
Hartendames   Strijp-S   Torenallee 26-28   55617 BD Eindhoven   T 040 2571475   M 06 54740618   info@hartendames.nl
Home acts food concepts