Hartendames, entertainment & catering.
Acts & DuurzaamCreatieve, humoristische acts en workshops die mensen inspireren tot een duurzame levensstijl.
Hartendames hebben hart voor duurzaam. We kiezen bewust voor fairtrade, bij voorkeur biologische grondstoffen, materialen en producten. Geleid door onze creativiteit, maken we dankbaar gebruik van 'afgedankt'. Daar voelen wij ons prettig bij en onze omgeving en het milieu profiteren er van mee. Sla een goed figuur en omarm ook een duurzame levensstijl. Dan zijn we allemaal winnaars!
 
        
Koffiedames

Voor een zuivere koffiebeleving!

Zo even een momentje voor jezelf. Geef je over aan de bedwelmende geur van vers gezette slow koffie. Verwen je smaakpapillen en laat je fantasie prikkelen met sterke koffieverhalen. De Koffiedames van Hartendames. Da's andere koffie. Een ware zuivere koffiebeleving, met liefde en aandacht gezet!


De Koffiedames prefereren zuivere koffie. Dat houdt in dat zij uitsluitend biologische koffie serveren van vers gemalen bonen. Het thema duurzaamheid staat hoog op hun lijstje.


      
                 

De Groene Gastvrouwen

Vier de vergroening!
Ze zijn tegen vergrijzing, maar dat is bijzaak. Hoofdzaak: ze zijn vóór vergroening! Vóór duurzaam! Geleid door hun creativiteit, laten Ecolien en Durabel geen kans onbenut om iets een tweede keer te gebruiken. Daar voelen zij zich prettig bij en in een moeite door profiteren de omgeving en het milieu ervan mee.            

Fabiola's Culinette

Natuurlijk genieten!
Is het u al opgevallen? In de naam Fabiola zit het woordje 'bio' verstopt. Dat is geen toeval. De heerlijkheden die zij u voorschotelt, zijn bereid met eerlijke, biologische producten uit de streek. Puur natuur en seizoensgebonden. Fabiola weet niet alleen hoe ze de pollepel hanteert. Terwijl zij de borden volschept, trakteert zij haar gasten op smakelijke wetenswaardigheden. Bijvoorbeeld over vergeten groenten, zoals aardpeer, kardoen en brave hendrik. Zo stilt Fabiola ook de honger naar kennis. 
Hartendames   Strijp-S   Torenallee 26-28   55617 BD Eindhoven   T 040 2571475   M 06 54740618   info@hartendames.nl
Home acts food concepts