culinaire act liefde entertainment over liefde valentijnsact liefde entertainment culinairHartendames, entertainment & catering presenteert:


De Amorosas
Met liefde voor het leven!
 
Als Culinaire act
Waarom De Amorosa op geen culinair evenement mogen ontbreken… ‘Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten’, zei George Bernard Shaw. Een uitspraak die van harte wordt onderschreven door de Dames Amorosa. Doe hen een plezier en vraag hen het naadje van de kous over de liefde en culinair genieten. Overvloedig en uitbundig strooien zij hun culinaire (w)etenswaardigheden uit over iedereen die het horen wil. Een ware streling voor het oog. Boven tafel hangen korte recepten en gedichtjes ter inspiratie. En omdat het oog en de tong ook wat willen, toveren zij uit de zakken van hun jurk eetbare bloemen tevoorschijn, verrassende combinaties van kruiden en kleine verwennerijen die de smaakpapillen prikkelen en uw gasten in vervoering brengen. Ook zakelijk en promotioneel zijn de Signoras Amorosa van alle markten thuis. Tussen neus en lippen door spelen zij bezoekers informatie toe over de deelnemende ondernemers. Door hun luchtige en ludieke aanpak gaat het erin als koek. De Amorosas: de kers op de taart op culinaire evenementen!

Als Liefdespost act
Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een èchte met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. De Amorosa’s nemen de tijd voor dit speciale schrijfmoment. Geen inspiratie? Wat een geluk! Zij meer dan genoeg! Onder de rozen verborgen, komen de ideeen tevoorschijn. Iets om te zien, te proeven, aan te ruiken of naar te luisteren? De Amorosas crëeren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Zij zorgen er zelfs voor dat ze diezelfde dag nog wordt gepost!

Als Complimenten act
De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Wat pokon is voor een plant, is een complimentje voor een mensenziel. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft. Complimentjes sterken het zelfvertrouwen, stimuleren het energiepeil en verbeteren het zelfbeeld. Een wonderlijke verrassing! Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Mensen beginnen te glimlachen en te smoezen. Welke verrassing hangt ons boven het hoofd? Dat varieert. Van een ode aan de directeur tot een loflied op de dames van de catering. Een ludieke aankondiging van een feest of een applaus-act voor het voltallige personeel. De Amorosas zijn overal voor in!


                    Hartendames   Strijp-S   Torenallee 26-28   55617 BD Eindhoven   T 040 2571475   M 06 54740618   info@hartendames.nl
Home acts food concepts